Известие

Collapse
No announcement yet.

относно фиат еку скан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• относно фиат еку скан

искам да питам имам кабел с копче за смяна на пиновете но не ми дава да видя Двигател и Табло сменям пинове кво ли не правя и не става и не става казва ми че екуто еди кво си или грешка в кабела ддз от какво е помагайте ако знаете благодаря предварително
    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Колега инсталирал ли си драйвари на кабела на лаптопа може да е от това ,за двигателя трябва да е на 7,за еърбаг на 3 за климатик на 9.прикачи снимка за да видим,може да е и от настройка на КОМ порта има и други настройки,довечера като се прибера от работа мога да ти ги изпратя,ако не ме изпревари някой през деня!

Успех!
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Колега, има цяла тема свързана с този софтуер
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=41265

Comment

ето това ми показва

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
          искам да питам имам кабел с копче за смяна на пиновете но не ми дава да видя Двигател и Табло сменям пинове кво ли не правя и не става и не става казва ми че екуто еди кво си или грешка в кабела ддз от какво е помагайте ако знаете благодаря предварително
          Все пак да попитам......

Когато опитваш да се свържеш с ECU - то, колата на контакт или с работещ двигател ли е?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

на контакт е и с работещ двигател е все така! еко имаш поздрави от иван милчев от пловдив каза че сте приятели ние с него сме колеги бачкаме заедно

Comment

на контакт е и с работещ двигател е все така
              С ABS - а или с ербега свързваш ли се успешно?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

с абс да даже за да съм сигурен има тест на педала на спирачката при отпуснат пише отпуснат кат го натисна пише натиснат

Comment

с абс да даже за да съм сигурен има тест на педала на спирачката при отпуснат пише отпуснат кат го натисна пише натиснат
                  При това положение, вероятно драйверите за кабела са наред.

Имаш ли възможност да пробваш на друга кола? (не е задължително да е като твоята).

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

я звънни един телефон или аз ще ти се обадя удобно ли е ?

Comment

ето това ми показва

в настройките на еку скана има настройка да му посочиш на кой порт е закачен кабела.
                      като включиш кабела и се инсталне драйвера стандартно пише на кой порт се е свързал.
                      после в настройките посочваш този порт на който се е инсталирал кабела
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                        в настройките на еку скана има настройка да му посочиш на кой порт е закачен кабела.
                        като включиш кабела и се инсталне драйвера стандартно пише на кой порт се е свързал.
                        после в настройките посочваш този порт на който се е инсталирал кабела
                        На ком 3 е и в програмата е на ком 3

Comment

Ако беше сбъркан порта, нямаше да се свързва към нищо.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

На ком 3 е и в програмата е на ком 3
                            за да си сигурен че кабела е правилно инсталиран
                            там където се избира порта на кабела има бутон :тест:
                            пробвай дали кабела е правилно инсталиран
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Колата вързвана ли е пред теб на друга диагностика?
                              Да не се окаже, че има прекъснати пинове на OBDII буксата.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                              X